Mikä on Juksa?

Juksa on etenkin entisaikaan merikalastuksessa käytetty käsisiima. Niitä käytetään tänä päivänäkin etenkin Norjassa.

Kalastusvälineliike JUKSA puolestaan on intohimoisen kalastajan perustama erikoisliike. Norjan jäämeren kalastukseen ja miksei muidenkin maiden merikalastukseen löytyy välineitä toki muistakin liikkeistä, mutta ei ehkä aivan samalla asiantuntemuksella kuin JUKSA:sta.

Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Emme myy muutaman kympin keloja ja vapoja, koska emme halua että asiakkaidemme kalastusloma menee pilalle välineiden särkyessä ensimmäisinä päivinä. Kestävyys on tärkeimpiä seikkoja kun lähdetään kauas kalaan, olipa kohteena Norja, tai eksoottisemmat vedet. Tunnemme tuotteemme, ja kerromme mielellämme asiakkaalle lisää ostopäätöksen tukemiseksi. Pyrimme tekemään myös lyhyitä tuote-esittelyvideoita valikoimamme tuotteista.

Viihtyisiä ostoksia!

Jos et löydä toivomaasi tuotetta myymälästämme, kerro siitä toki meille. Katsomme, voimmeko tehdä asialle jotain, vaikkapa tilata juuri sen tahtomasi kelan tai vavan jota ei normaalivalikoimassamme ollut.

Tunnemme tuotteemme, ja kerromme mielellämme asiakkaalle lisää ostopäätöksen tukemiseksi..

Tuotteemme

Valitsemme tuotteemme aina erittäin huolellisesti. Testaamme kelat ja vavat ennen tuotteen lähetystä. Valikoimaamme kuuluvat huippumerkit AVET, SPORTEX, DAIWA, PENN, OKUMA, SAVAGE GEAR, BERKLEY, SPIDERWIRE, WESTIN ja SOLVKROKEN.

CRAZY COD CAMP

Kalastusleiri avomeren laidalla, Pohjois-Tromsassa, ARNÖYA:n saarella. Tunnettu hyvistä kalavesistään! Tutustu leiriin ja varaa lomasi, helposti Suomen kielellä!

https://crazy-cod.com